Perämoottorihuolto ja -korjaus

Perämoottorihuolto ja perämoottorin korjaus Kuopiossa

Perämoottorihuolto ja perämoottorin korjaus luotettavalla jäljellä Kuopiossa. Olemme Volvo Penta -merimoottoreiden valtuutettu myynti- ja huoltopiste. Emme uholla muita merkkejä. Perämoottorin säännöllinen huolto lisää merimoottori käyttöikää useilla vuosilla. Modernit perämoottorit edustavat hyvinkin edistynyttä tekniikkaa, jolloin omatoiminen huolto ja korjaus ei ole suositeltavaa. Joskus se on jopa mahdotonta. Joihinkin malleihin syyshuollon voit tehdä itse, varsinkin jos käyttöohjeet ovat tallella, mutta suositeltavaa on tulla perämoottorihuoltoon.

  • Perämoottorille tulee tehdä vuosihuolto, jossa vaihdetaan öljyt ja tarkastetaan moottorin kunto.
  • Veneilykauden loputtua syyshuolto takaa moottorin säilymisen vuosia.
  • Jos syyshuolto jäi tekemättä, keväällä voidaan tilannetta vielä pelastaa hyvällä huollolla.
  • Valtuutettu Volvo Penta -merimoottoreiden myynti- ja huoltopiste.

Teetä joka syksy perusteellinen perämoottorin syyshuolto

Syksyinen perämoottorihuolto on tärkeää, jotta moottorisi jaksaa vuosia. Kun moottori huolletaan talvikuntoon, on se heti veneilykauden alettu käyttövalmis. Syksyisellä perämoottorihuollolla varmistat, että keväällä moottori käynnistyy heti ja kuluttaa vähemmän bensaa kuin huoltamaton perämoottori.

Unohditko syyshuollon?

Jos syyshuolto jäi teettämättä, keväthuollolla voidaan vielä pelastaa tilannetta. Jos kone on jäänyt pakkasen armoille, on riskinä jäätynyt vesi koneen sisällä. Lämpimässä säilytetyllä moottorilla on asiat paremmin. Mutta ei hätää, molemmat saadaan kyllä veneilykelpoiseen kuntoon!

Perämoottorin korjaus luotettavasti ja liioittelematta

Perämoottorin korjaus vaatii aina ammattilaisen. Olemme jo vuosia tarjonneet korjauspalveluita Kuopiossa, aina asiakasta kunnioittaen. Korjaamme korjausta vaativat osat, liioittelematta kustannuksissa. Varaa aikasi korjaukseen tai huoltoon.

Myös auton huolto- ja korjauspalvelut

Olemme Autofit-huoltamokorjaamo. Samalla kun huollamme merimoottori, huollamme autosi! Lue lisää.